Friday, November 18, 2011

Percubaan membuat chicken cop

Dua hari lepas tak silap. Ntah kenapa rajin pulak nak memasak. Tapi, takut juga nak berdiri lama-lama masa memasak tu. Sebab, next week ada 2 kali checkup so kena jaga kesihatan. Takut kencing darah lagi (yang mengikut doktor, aku tak boleh berdiri lama..dia suruh elakkan).


So, Nina lah yang membantu. Aku sediakan barang masak, dia tukang tengok-tengok atas dapur.


Dan hasilnya..














Tada~


Walaupun masin sedikit tapi licin! Oh i like!! Hihihi.


Ok peeps! Salam Pagi Jumaat~

12 comments:

Fariza said...

YUMMY :) sedapnya

Gee said...

sedapnye...menarik lg cendawan gemok-gemok ;D

Byzura Mj (By) said...

Gee : gemuk tu sebab camera kot. hahaha. sebenarnya kecik2 je :P

Qhaifa Nur said...

anak - anak akak suka chicken cop, sedapnya...

kasihredha said...

bagi le resepi
black paper sauce tu yg selalu akak buat tak jadi

Liyana said...

wahh... ade bakat :)

aNis LeMoN aBu said...

ajarkannnnn~

LittleSunshine said...

Lama xjenguk blig by.sedaaapppppnya chicken chop

mrs.spicy said...

nampak sedap..nak nak nak resepi1!!!!

Byzura Mj (By) said...

kasihredha : boleh kak. nanti by tepek sini k

Byzura Mj (By) said...

Liyana : bakat masterchef? :P hahaha

aNis LeMoN aBu : boleh! :)


LittleSunshine : sedap2! boleh buat lagik.


mrs.spicy:boleh!

Omeel Omeel said...

nyammmm..nyam........,,,im love to kulinary too.. ^^ mwaachh..