Thursday, January 26, 2012

Pagi Khamis

Salam dan morning!

Banyak benda kena buat hari ini.

1. Buat kerja lah apa lagi. Hari ni baru start kerja balik. kuikuikuikui.

2. Dah decide nak bersalin kat mana. Hari ini nak uruskan GL bagai.Moga di permudahkan semua.

3. Oh ya! Aku dan wak bercadang nak pergi kelas persedian tu...antenatal. Nak ambil dekat dengan tempat bersalin nanti. Senang, leh beramash mesra kan? hihi

4. Try juga untuk booking doktor lelaki untuk  sambut baby nanti. Orang cakap jangan malu la apa. Hurmmm sebenarnya, aku ada pengalaman dengan doktor lelaki. Sesungguhnya doktor lelaki lagi cool. Tapi ni baru nak booking. Kita yang merancang, tuhan yang tentukan kan?

5. Nak tengok list barang yang mana tak beli lagi. Rasanya banyak lagi neh! Barang M2b pun belum lengkap, hanya kain batik je ada. Hahahaha.


6. Kalau ada masa lapang, nak cari nama baby... balik boleh diskus dengan wak.


7. Semalam seharian checkup darah untuk kencing manis. Amazing dah drop tau dari 8.8! Ajaib! Nanti aku share cara diet aku ok!


Eh macam semua pasal baby, m2b kan? Hahaha. Ini je mampu terfikir sekarang.... Ye ye. Masih terhutang dengan cerita vacation. Eh minggu lepas pun pergi vacation tau! Tapi short short je. Hehehe.


Ok lah sampai kat sini dulu! Da!

2 comments:

UyaRayza said...

ramai m2b skang hehehe..uya baru nk kawen tp bile tgk sume kiri kana dah pregnant trus x sabar nk rasa jadi m2b heheh

Byzura Mj (By) said...

UyaRayza : hahaha kan? dulu B2B skang M2B ramai!! insyaAllah uya pun tak lama lagi la tu ;)