Tuesday, February 28, 2012

Lamanya tak update blog selepas di-admit-kan

Salam peeps...


Lama kan tak hu ha hu ha sini.. kadang-kadang nak menulis.. tapi ada je hal yang di luar jangkaan. Banyak yang berlaku semenjak dua menjak ni..

Ermm sampai serius jadi blur, takut yang amat sangat.. kadang-kadang tidur pun tak menentu.. jadi berdebar je since admitted haritu..

Ada komplikasi sikit aku dengan kandungan.. sekarang hanya berdoa kepada Tuhan agar semuanya selamat... baby yang sempurna...


Babai peeps. Sampai ketemu lagi...Doakan aku semoga semuanya baik-baik dan berjalan lancar ok. Aku ni skang anytime je nak deliver... ;(

4 comments:

blog-tips-kurus said...

take care dear.. :-)

~AmyLiana86~ said...

semoga semuanya baik2 ajer ye by..insya Allah..doa byk2..

littlehumblelynn said...

BY

doa banyak2 smg mudah serba-serbi..baby & mamanya selamat & sihat hdknya..

Byzura Mj (By) said...

thanks semua. InsyaAllah semuanya baik belaka. *Hugs*