Monday, July 23, 2012

3rd Ramadhan.

Pagi semua,

Mengantok betul pagi-pagi ni. Lepas je sahur, siap-siap barang Faris then mandi, solat..siap-siap terus hantar Faris. Erm gerak awal pun still jem! 2 jam tau perjalanan. Terseguk seguk aku drive.


Wak pun bangun awal. Kitaorang pukul 10.30 malam dah kena set untuk paksa tidur. Kalau tak, dua-dua tak sedar kang! Huhuhuhu.


3rd day puasa, alhamdulillah masih lagi berpuasa. 2 hari dah berjaya. Hari ini dan seterusnya InsyaAllah berjaya. Semalam, siap pergi jalan-jalan Ikea. Nampaknya, tak ada sampai ketar lutut :D. Takut juga kan sebab hari itu (sebelum Ramadhan) ada try tak ambil lunch, mak ai ketar lutut tak ingat ok!


Susu? So far try 2 hari ni pam macam biasa..tapi hari ini dapat 7 oz masa drive tadi! Wahh rezeki Faris. Alhamdulillah.


Makanan sahur?


Later-later la cerita. Now nak start kerja. Mata dah cerah balik sebab dah luahkan kat sini. hewhewhew.



2 comments:

Allene said...

Lin pun sangkut kat jem. Tersenggut2 juga masa drive :(

Byzura Mj (By) said...

Allene: kan! benci tau jem jem ni