Monday, July 2, 2012

Ala tomok dah keluar...(MS)

Suka tau tengok rancangan masak memasak ni.. Nak nak rancangan kat AFC tu. Memang layan habis. Mak aku pun pelik..sebab aku boleh layan masa pantang.. mak aku cakap nanti terliur kang tengok makanan tu.. My friend pun boleh pelik nape aku layan. Hahaha.


For me, no problem.. makanan tu semua aku leh tengok tanpa terliur.. walau di mulut cakap sedap sedap sedapppp. Now pun aku boleh control lagi.Hebakkk tak? :P. Aku suka tengok then aku try sendiri di dapur kecil ku tu. He he he he.Wak akan jadi mangsa menjadi juri tetap. Hahaha.


Semalam tengok MS (Masterchef Selebriti), Memang tak miss program ni. Kalau terlepas,aku tengok siaran ulangan. Semalam agak sedih gak la sebab my fav keluar.. Tau sape? TOMOKKK hahaha. Aku suka Tomok sebab dia kreatif. Tak sangka orang cekeding macam tu pandai masak :P


And paling aku suka kat Tomok sebab jari jemari nya panjang-panjang. Hahaha. Tu adalah rahsia kenapa aku suka laki jari jemari panjang. Hahaha.


Aku tak berapa suka sesorang tu..taknak la mention nama. Just aku nak mention tak suka sebab time masak berpeluh-peluh...OH tak suka. Sorry! Dah dapat agak?


Dan last, my fav... mestilah...




Angah!!! Comel dia ni kan? Ha ha ha.


Comel setiap kali dia present makanan dekat juri.
Comel bila dia bagi title dekat makanan dia.
Comel bila dia buat muka takut. Hahahaha


Tiap kali aku tengok dia, mesti aku bayangkan Kung Fu Panda tengah masak hahaha. *ampun bang.


Yang pasti I minat you..:D

2 comments:

mrs.spicy said...

hahaha..suka angah jugak..dan tomok jugak..T_T semua suka lah..kalau boleh semua xnak bagi keluar..azwan ali jer kuluar plisss..

Byzura Mj (By) said...

mrs.spicy: hahaha AA tu macam pelik kan? Tapi semalam best je ayat dia..pasal pusing tu