Tuesday, July 24, 2012

Ayam golek Pantai Dalam.

Nak update pasal masak-masak semalam. Tapi, tak boleh upload gambar lak dari tab. Benci tau! Tab dengki lettewww. Perlu ke nak masuk gambar? Eh mestilah perlu, sebagai barang bukti :P. First time masak time Ramadhan tahun ni bersama-sama Faris. Eh tak tak Faris duduk nyanyi depan tv masa aku masak. Hehehe. Sayang Faris.


Oklah. Tak boleh update pasal masak-masak mari kita update entry makan-makan di ayam golek Pantai Dalam ritu.



Tak pernah makan sini. Ni first time. Ramai duk cerita...tapi tak sempat lagi merasa.Gambar boleh la..ala-ala kadar gitu. Nak snap sendiri malu sebab duduk dekat sangat dengan bos. Kang bos cakap aku jakun plak. Hekhekhekhek. 

Bos order masakan panas juga. Oh kerabu mangga tu sangatlah sedap. Ni antara tersedap. Betul tak tipu.


Nampak bekas hijau tu? Tu bekas ayam golek. Sedappp! (Juga) tak tipu.




Sekarang adalah kepingin nak makan ayam golek...dan teringin juga ketam masak lemak! Oh hari ini nak makan dengan kadar yang banyak. Pedulik apa hako. Lapo :P.

3 comments:

Cik Tqah said...

ramai ckp sedap.. tp cik tqah rasa okie je.. ntah la..masing tekak kan..hihi

Byzura Mj (By) said...

Cik Tqah: tekak by sedap! :D. nak nak bahagia kulit hangus.

S.n.Fariza said...

dh mkn kat sana.
mmg sedap. yummy. hik3