Tuesday, July 10, 2012

Tak ada baju raya lagi?? Tema pun tak ada?

Sana sini duk gebang pasal baju raya Rizalman. Huhuhuhu *tengok sambil lap air mata. Aku tak sempat lagi nak mencuba baju ciptaan Rizalman. Ada yang malam ni hangkut Faris ke Tesco Setia Alam. huehuehue.


Dah la tak sempat lagi mencuba. Baju raya sehelai pun I tak ada lagi dek non. Tak tahu nak pilih tema warna apa :P. Gedikkan nak tema-tema. Alah satu baju je tema,masa pagi raya je. Lain hari, pakai warna warni baru meriah. Kan?


Tak silap, dari masa mengandung Faris tanya wak nak buat baju raya warna apa. Dia biasalah. Reaksi dia macam taknak raya T__T. Tak semangat kekeluargaan you ni tau! Dah la tahun ni bertiga.


Tadi pagi tanya lagi... sms jek! Malam-malam tak sempat nak borak..borak dengan Faris je :D


Yang baju raya tak ada lagi.. kita rembat yang dah siap lah eah? Nak warna apa?


Warna macam baju company I yang warna hijau tu nak yang?


*dalam hati dah sudahhhhhhhhhhhh! Warna hijau macam warna baju company?


Uolls nak tahu hijau macam mana?







Macam ni T________________________T sedih tahu tak? Aku paling tak suka hijau ni sebab tak masuk dengan aku...Kalau aku pakai macam orang darat {read :kampung}. Rasa nak tikam-tikam wak waktu ni.



Kalau warna ni, I berselera skit.

Cun kan warna ni? Baru sembangggggat nak berposing. Lagipun dalam gambar sure santek.



Tapi kan tapi....





Aku sangat berkenan dengan warna purple ni buat masa ni...sangat suka! Cantik dalam gambar, kompem!


Warna oren ni pun, haku berkenan.


Tapi kalau wak pakai, sure la nampak gigi je kot? Hahahaha eh ampun yanggggg! :P







So mana satu haku pilih? Tu kena tunggu gambar keluarga di hari raya! Lalalala.











1 comment:

Cik Tqah said...

hahaha.. hijau pas laa