Tuesday, April 28, 2009

Hanya kau yang mampu..x bf vs new bf

Korang dengar tak hot.fm pagi td?? hahaha! Isu yg dibincangkan ialah bf dulu ngan skang mane baik mane jahat mane elok mana caring mana n mana n mana. Pagi-pagi memang aku suke dengar radio. Sebab? malas nak layan jem gile tu.. Kadang2 aku dengar hot, kadang hits, kadang sinar, kadang era. Tapi hari ni aku dengar hot.fm!

Ade yang telefon n menceritakan bahawa beliau mempunyai bf yang sangat baik dulu. Then die tinggalkan bf tu sebab die tak dapat ape yang die nak spt shopping n bla bla. Tp sekarang die macam menyesal sebab bf sekarang kaya tapi takde kasih sayang. Macam main2 la senang cite. Ade skandal.

Kes lain, due due bf baik..so die cakap kalu la pompuan leh kawin due, delah pompuan yang paling bahagia! erkkkk???

Ade lagi awek aka wife die skang lagi baik dr awek dulu, very romantik, very caring. so die announce on air..Sayang u sangat2! wah so touching! Awek dulu suke marah2 die.

Aku rase kesimpulannya setiap manusia ade kekurangan n setiap manusia ade kelebihan. Tak yah la membandingkan kite sesame manusia.okeh!Terima seadaanya..


Hanya kau yang mampu..

Ku cuba redakan relung hari
Bayangamu yg berlalu pergi
Terlukis di dalam kenangan
Bebas bermain di hatiku

Cerita tentang masa lalu
Cerita tentang kau dan aku
Kini tinggal hanya kenangan
Kau abadi di dalam hatiku

Harusnya takkan ku biarkan engkau pergi
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati
Derita yang mendera kapan akan berakhir
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku

Cerita tentang masa lalu
Cerita tentang kau dan aku
Kini tinggal hanya kenangan
Kau abadi di dalam hatiku

Harusnya takkan ku biarkan engkau pergi
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati
Derita yang mendera kapan akan berakhir
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku

Aku cinta oooohhhhhh….
Aku cinta ooooooo…..
Aku cinta oooohhhhhh….
Aku cinta ooooooo…..

Harusnya takkan ku biarkan engkau pergi
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati
Derita yang mendera kapan akan berakhir
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku

Aku cinta oooohhhhhh….
Aku cinta ooooooo…..
Aku cinta oooohhhhhh….
Aku cinta ooooooo…..

Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku
Oooooooooo….


p/s: ape kene mengena ngan lagu ni??apekah??


7 comments:

Ady Syam said...

Salam Tuan Rumah... Selamat Pagi :) Saya ada award special untuk anda sila amek kat blog saya

Cik By said...

salam..award? ok..thanks

Lynda said...

ko memang jiwang

Cik By said...

dah tau bercakap pula..ahahaha..

emroose said...

xbf ngan bf by skang plak camna....huhu

Cik By said...

hohoho...soalan cepu mas perak wooo..larik!!

Anonymous said...

erk aku pun nak anounce gak errr bini aku lagi ok dari awek kot hakhakhak dulu dia jadi awek skang jadi bini...ade perubahan skit huhu aku kena controlll aaaaaa tidakkkk tp xpe at least jd bertangjwb skit aku hikhik~eyrulz