Tuesday, April 28, 2009

Lupekan kisah lalu!

Lupekan yg lain~~ gunalah DAYA~ hehehe ok! lupekan kisah semalam tu. Hopefully aku dpt balik duit tu.INSYAALLAH. Aku bukan ape cume terkilan ngan service ATM n BANK je. Amik ringan sangat.

Ok la kite start cerita hari Jumaat lepas. Memandangkan akunye training habis awal, aku bergegas ke pesta buku! wink** pasti lah aku sukak! murah sey.Ada RM 5, 7 buah RM 10, RM2,RM 10.pergh murah giler. Aku lagi suke memilih novel yg lame berbanding ngan yang baru. Sebab? sebab novel lame agak puitis! Kadang2 ada org tak suke puitis. Bagi aku tu lah bahasa yang paling indah dan harus dikekalkan. So ini lah hasilnya!




for him**


Sabtu, Aku g tengok sukan sekolah anak sedara aku. Pagi2 dah gerak aku suh tengok die masuk acara. Malam tu die luahkan perasaan kat aku. Ciksu2! Nina gementar la. Esok Nina lawan semua tere. Semua wakili sekolah, habislah Nina. Aku hanya cakap boleh2 Nina boleh..hehehe...Nina dapat 2 emas 1 perak. Wah tere! Pastu cikgu umum olahragawati sekolah. Pergh name die lagi naik! FARAH NISRINA MOHD RASHID ASRI. Panjang giler name. Die pun sebenarnya tak sangka. Bulat mata bile cikgu sebut name die.hahaha lawak! Lagi tere dari aku. Aku masuk banyak acara pun tak dapat gelaran olahragawati tu. cet! JELES!


empunya blog pun nak tumpang glamor :P


Ahad, kisah ATM tu terjadi.Huh! Tp malam tu sempat la aku tengok wayang. hahaha..Walaupun hati gundah gulana tapi takkan kite nak termenung je. kan? kan? kan?Aku tengok wayang cite ni!!




gile lawak! sile tengok! betol la kate CPM tu :P



p/s : malam ni tengok teater MAHSURI. so nantikan~~


4 comments:

Lynda said...

leh arr pinjam nanti

Cik By said...

boleh2...sila sila..hehehehe

emroose said...

wahhhh best nyer dapat gi pesta buku.....ahad tu ada kat kl, ajat nak gi jap kat pesta buku b4 bertolak balik....tapi numpang orang kan....jadi pagi2 dah kena bertolak balik sbb mereka ada keje kat kelantan.....huwaaaaaa....

p.s bleh ler pinjam huhu

Cik By said...

huhuhu rugi2 tak g....boleh2..tp kene turun kl la :P