Monday, June 1, 2009

Bila dua menjadi satu?

Saje je bagi gimik kat title kan? hahaha... ni cerita aku mase last weekend.. Aku jadikan cerita dua hari aku, ke satu jalan cite je la..disebabkan aku malas nak menaip dan merapu di blog ni..naik muntah hijau lak org nak bace...Ade ke org bace? hand's up!!

Sabtu tu aku g tengok ayang(wayang kate suci..mengotakan janji aku kpd budak mulut becok Suci) Tengok Alien vs Monster. Best gak..Lawak..Kalo dah nina, anak sedara aku tu gelak bagaikan tak sedar diri so cite tu telah berjaya membuktikan cite tu cite lawak..(ape aku ngarut ni..hehehe) Yang si Suci lak terdiam..Agaknya gerun tengok Susan besar sgt.hehehe.Ehem** asik gelak je..Dapat invitation, so g jela.. :P so thanks HP!

Lepas tu kami g jejalan..makan2..lepaking..n window shopping. Duit aku abis nyah! Ternyata Nike telah menggoda aku..hahaha! Dengan ringan tulang tangan, aku mengambil kasut yg aku idamkan untuk menggantikan kasut ku yang sudah lunyai, yang merundumkan semangat aku bila aku beraksi. Ces! dulu kasut tu la ko bwk ke sana ke mari. Ape lagi kebas jangan tak kebas. Kebetulan dpt wang pemberian seseorang wang runtuh, ape lagi?? So, zapppp!! Ini die aku dapat! 5 tahun la aku pakai kasut ni...


kasut ni baru bape hari beli. Aku ingat nak promosi di blog. Belom sempat BIL dah belikan utk akak aku :P Sorry kawan2 ! Tak sempat nak pelawa kat uols~~

Yes! Aku sudah dapat ape yg aku idamkan! PINK mesti tak akan lari dr hidup aku :P


Ok habis sudah cerita hari Sabtu aku :p.. Next! Hari Ahad aku telah digoda oleh akak aku untuk pergi menghabiskan duit yang sedia sudah habis, masaklah aku makan biskut raya je shopping.. Dapat la aku sehelai seluar kerja. Padini buat sales kat Pyramid.. Memang murah..Ade RM 9, ade RM 13..Tapi ramai sgt org sampai aku pun fenin untuk memilih!

Pastu try makan kat Mr.Teppanyaki. Best gak la makanan kat situ tp agak kemelayuan dan agak lambat! Si Suci dah buat hal kat situ. Sampai kami tak larat nak layan..



Si Suci dah start buat hal! Tengok aksi die.. Ni gara2 tengok AF la ni.. Duk berangan jadi artis .. Duk nyanyi, " panash, panash,panash ingin..pushing pushing pushing pale ini~~"



Anak dara yang suke melaram :P


Ok sekian saje cite aku ~~ next! next!..




2 comments:

miEz haNeM said...

nike??
i vote for nike dik:)

Cik By said...

me too! ade org suggest adidag tp hati bkenan gak kat nike...huhuhuhu