Wednesday, June 3, 2009

Tergugat iman!!

Wish List aku lagi satu adalah skinny jeans.. Setelah di belek-belek, di selak-selak internet, aku terjumpa satu gambar yang menggugat keimanan aku. Bukan kerana cemburu tetapi pakaian beliau menggugat keimanan aku..hehehe..


cilok dari : sini


Bilakah agaknya aku dapat skinny jeans ni?? Kalau iman aku tak kuat ade yang aku g petang ni beli!!! huhuhuhu..makan biskut raya lagi


Cik By

2 comments:

C!kpuanmuda said...

part mana yang ko tergugat tu? aku tengok biasa je dak ikin ni.. kadang2 nampak stylo jugak la..

by, skinny jeans cantik dan murah dan kaler meletop banyak kat f21

Cik By said...

tang pakaian die..die pandai pilih baju n color! yeke?? harus2..tp mcm terfikir peha aku yang mcm faufau ni sesuai ke?? :P..hahaha! Tudung tu aku dah try! muke bulat macam burger takkan sesuai pakai mcm tu..hahaha!