Tuesday, November 10, 2009

Gangguan...!!

Korang pernah alami gangguan? Maksud aku gangguan telefon dan sms. Orang call tapi taknak cakap. Pastu ada gak yang call tapi gelak-gelak. Bila tanya siapa ni? Dia letak... Pernah tak?

Annoying! Kalau sekali dua tak apa. Ni berpuluh-puluh kali. Menganggu orang nak tidur! Ada gak yang hantar sms, " Hai kak, berkenalan tak?". Kita pun balas," siapa ni?"..Dia jawab balik," adalah manusia, nama saya boy"....

HOI!! * sambil melaungkan dengan mulut yang besar..

Ko ingat boy tu tak ramai ke dalam dunia ni? Nak berkenalan buat la cara nak berkenalan dik! Gentle la sikit wahai lelaki-lelaki (mampos kena maki ngan kaum Adam nanti :P). Tu cara lama da!!

Kalau terus terang kan senang kan? Ini tak bila kita tak layan, buat misscall lak..Annoying!!! Mana la tahu kita ni tengah ada urusan penting ke kan? Tak serabut perut mak ni??

Aku tak rasa budak-budak ni peminat ke apa :P.. Just diaorang nak main-main je..ish!

*kan aku dah bebel pagi-pagi!

2 comments:

~AmyLiana8886~ said...

sabar cik by..mukin dia bosan tu kacau cik by tu..hehehe..

CiK By said...

annoying! huhuhuhu