Saturday, November 28, 2009

New Moon..buat tertido

Mesti orang ramai tak nak click title ni =D. Takut gara-gara tak ada feel bila tengok New Moon. Hihihi... jahatkan? * kepala setan.

Tak plan nak tengok New Moon pon, sebab bawa mak ayah (macam tak sesuai lak nak tengok new moon =P). Mula-mula nak tengok cerita 2012. Tapi full. Midnite je ada. Tapi dah malam sangat. Tak elok kalau mak ayah aku kena embun malam =P.

Tengok cerita Jalang? Ayah taknak. Senario The Movie? Taknak juga katanya. Lawak ntah apa apa.. huhuhu kalau suka pun watak Mek je dalam cite senario tu =P.

Last-last, tengok New Moon! Suci dengan abahnya tengok Astro Boy! Ok nak aku start dari siapa? Edward???? hihihihi.. Mestilah tidak kan??
pict-google-ed

Jejaka-jejaka ini telah buat aku terkejut-terkejut. Lakonan yang gagah perkasa ini buat aku tertanya, orang apakah ini?

Oh Jacob? Gagah perkasa! Dan penyelamat! Aku suka jenis laki macam ini, sanggup bertindak sebagai pelindung wanita =D.

Aku suka ko kali ini! Muka ko takde lah sepucat yang dulu! Rambut ko juga cantik!


Oh dia membuatkan panggung sesak! Ternyata ko telah memukau orang dalam panggung wayang, apabila ko bersahaja membuka baju menampakkan bulu di dada dan ?? =D sila la tengok sendiri! Tapi aku tak suka lelaki berbulu di dada. Harap maklum.
Bedak tepuk ke ko pakai? Terlalu putih =P.

Ayah dan emak tidur. Yelah 'orang tua' mana suka cite macam ni kan? Ayah tersedar bila dengar serigala je. Kakak pula bising, dan pertikaikan macam mana aku leh beli tiket cite ni. Tak suka! Kacau saja, feeling aku dengan Nina nak tengok cerita tu!

Ramai dalam panggung tu, tak tengok episod yang dulu! Peringatan, kalau nak tengok cite ni tengok la episod yang dulu k! Takde lah tertanya-tanya dalam panggung nanti. Gangguan tau....

5 comments:

z@ti said...

hehe sian parents ko smpi tertido dibueknyo. org tua mmg xseswai la tgk cite2 camtu. adik aku br pas tgk new moon td...dia kate besh...tp ader gak dgr ckp biasa je..haha xper sok aku plak tgk..tungguu...

Hanida Lavida said...

i belom tgk lagi!!!! :'(

clicked nexcare 2 times!
carol once ;)

anaklaut said...

salam..

kena tengok ni..

ellenyna said...

ye ke, t nak tgk lah.

click potato !

CiK By said...

ellyna : tengok lah :) thanks lailing!

Hanida Lavida : sila tengok kalau u gilakan edward!! =D

thanks!!!

anak laut : sila sila!

zati : memang pun..orang tua mana sesuai..hahah! terpaksa..takde cite lain dah

sila-sila! hihi..lain orang lain pendapat! =D