Friday, December 11, 2009

Jika aku glamer mesti aku dapat duit Nuffnang..

Heh, abaikan tajuk di atas (mesti ada yang maki hamun =D). Apa tu Nuffnang? Ada kawan-kawan tanya aku pasal nuffnang. Aku pun tak tahu sangat sebab aku baru je mendaftar...



Nuffnang.com is Asia-Pacific’s first and leading blog advertising community.
Our online platform allows advertisers to serve graphic or video based advertisements onto more than 100,000 blogs hosted on various platforms.
Nuffnang.com currently has offices in 4 countries, Singapore, Malaysia, Philippines and Australia.
*wow!!


Ada gak aku jalan-jalan kat blog orang lain dan baca pasal nuffnang. Ada yang dapat sampai beriban-riban duit dari nuffnang, betul ke?


Aku? Tak de perkembangan pun. Nak juga merasai duit nuffnang ;P (mati ada orang cop mata duitan). Tapi aku buat blog ni bukan nak dapatkan duit je ... nak share something ngan korang (ayat selalu blogger buat ;P). Nak-nak aku yang suka merapu ni. Pening kepala korang baca kan?=D. Tapi nak juga tahu kesahihan sesiapa yang dapat duit dari nuffnang. Betul ke? Betul ke? Betul ke? Betul ke?


Ada sesiapa nak bagi penjelasan atau pengakuan? Macam tak ada orang yang nak mengakukan? Takut orang dengki..Tapi, buat apa nak takut kalau benda tu sahih?

6 comments:

khairie rahman said...

kat blog aku xde iklan pon.. hawhawhaw..

~AmyLiana8886~ said...

amy baru daftar nuffang nie..xsampai lg 2 bulan daftar..hari ni update dpt rm28..sykurla..dh ramai yg cash out kan duit nie..org kate berblog tuk suka2 tp dapt duit tupun kalu ada rezeki..

CiK By said...

khairie : kena masukkan coding..tp bab duit aku nak kepastian ;P

CiK By said...

AmyLiana : wow! kira banyaklah juga dari hakakk ni! hiks..

tu la ramai dah cash out..ye la tu semua rezeki kan?

C!kpuanmuda said...

kenapa? tak percaya kah? :D

CiK By said...

C!kpuanmuda : tak naik naik pun..lambat sungguh berbanding org lain..

mungkinkah blog aku tidak ramai org..hahahahah!