Monday, December 28, 2009

Sunway lagoon..

Yeah! I went to Sunway lagoon yesterday.. Lepas je kenduri kawin kawan kakak aku terus ke Sunway Lagoon. Tu pun sampai dah lambat :(.

Asyik-asyik berdating dengan Nina dan si Suci. Dah tak ada kerja lain. Asyik dating ngan diaorang je kalau hari minggu. Naik muntah hijo dah! :P. Kalau pergi dating pun diaorang nak ikot. Sampai dah macam satu family lak lengkap ngan anak bagai :D. Kacau daun sungguh (Nina, if u read this jangan terasa ya.. xD ).


Ada orang cakap Nina mirip Scha? WT?? heh! :D

Teman si Suci naik cawan pusing. hihihi.

Tak ada mood sangat nak mandi. Tengah bendera naik menegak :D. Paham-paham je la.

Budak ini tak sabar nak mandi. Tapi takut sebab ramai gila orang. Takut orang tolak dia. Nanti lemas katanya.

Ini budak tak payah nak cakap la. Lepas salin baju, terus menghilang. Macam anjing laut nampak air dah.

Sesi layan Suci.

Layan lagi. Suruh Cik Su ambil gambar. Ces!


Yang pasti kitaorang tak puas main. Heh mahu pergi lagi :D.


Ops. Aku duduk sebelah Fahrin masa kat kolam renang. Wau wiii sangat hok (hot) :D....Agaknya melepaskan tensi, sehati berdansa kan dah habis. Dan aku jumpa AJ, dj ERA.FM.

2 comments:

~AmyLiana8886~ said...

bestnyer jalan2..xpernah g kat sunway lagoon..huhu

Bai said...

AmyLiana : pergi la..weekend ke?

layan je..hihihi mandi sampai lebam :P