Tuesday, January 12, 2010

Nak tengok muka aku demam aritu?Sangat menyeramkan!!

Sebelum itu, aku nak cerita. Aku pergi klinik panel hari itu, aku tak dapat MC pun. Sedih kan? Orang demam macam kena parkinson tak dapat MC :(. Nasib baik aku ingat aku ada book off haritu. Fewwh!!

Nak drive pun tak boleh. Kaki aku macam tak kuat nak tekan minyak.

Jumpa doktor, just dia tanya je aku sakit apa, masalah apa, ada batuk ke (tak dengar ke aku duk kuh kuh koh), selsema ke..

Pastu dia taip ubat apa kena bagi. Suruh aku tarik nafas kembang kuncup. Pastu dah. Senang nya kerja doktor. Haiihh!!

Aku minta EPO free pun kemut (sempat minta EPO eik? :D). Takut panel aku banyak soal katanya.

OK. Ni la gambaran aku semasa sakit :P...










kesian tak? :D

4 comments:

fabulous.farah said...

hahaha...tak kesian langsung~

Natasha said...

salam bai....lama x ziarah bai....kak tash baru balik jer nie dr honeymoon..hakhakhak...rindu ka bai....kenapa nie??x sehat erkk??? alah doc kekadang mmg ngada2.....bai bykkan minum air kosong tau....

Nanti jgn lupa intai blog kak tash tau...

Bai said...

fabulous.farah : sampai hati :( :P

Bai said...

Kak Tash : padan la..aah ah x sihat..

ok laling..nanti i terjah *gedik je...hihihi