Tuesday, January 12, 2010

Tetiba rasa gatal!!

Nak buat entry pasal Juara Lagu :D. Ye la dah la tak dapat pergi. Kesian aku terlantar kat depan tv sambil badan disaluti comforter yang tebal. Aku tinggal dengan 2 orang anak buah aku je. Yang lain semua pergi :(.

Termasuklah mak aku sekali. Tak apa bagi peluang :P. Aku jadi bibik 'parkinson' pun jadilah.

Yang penting penolong aku, si Nina tu ada. Adik nak susu dia buat, adik nak makan dia ambilkan.. aku? Baring je, berlakon buat buat kena parkinson :D.

Aku sempat tengok semua persembahan! Kecuali sampai je time Jefri Din, aku dah kedaung. Lalok macam orang gila, macam orang mabok todi.

Terkejut pun bila dengar si Nina jerit..Yes Aizat Menang!!! Ala Akim tak menang (frust agaknya pakwe dia tak menang :P)..duk goyang-goyangkan badan aku suruh aku bangun. Aku ingat apa la. Rupanya orang tengah umumkan pemenang. Dunia aku masa tu dah macam seperti angel bekepak-bekepak di dunia lain dikelilingi bintang. Heh!

Eh kenapa si Black dapat vokal terbaik? Tetiba nak jadi pengkritik. Tapi siapa aku nak mengkritik? hehehe. Tapi betul la..for me Black punya vokal biasa je. Macam geng-geng XPDC dulu.

Neway, taniah to Aizat!! Naik bulu roma aku tengok minah tu start dengan tamil version.

Aku mati-mati ingat Faizal Tahir menang :D. Aku suka rambut Faizal Tahir. I jeles sampai sekarang. Tak pasal nak jeles kan? Padahal macam sama je :P.

Eh nasib baik la aku tak pergi. Mak aku duk cerita kat aku..orang tolak-tolak masa nak masuk stadium tu. Dah la pintu bukak 2 je kalau tak silap. Kalau aku pergi mesti pitam :D. Lepas tu, pintu bukak lambat. Pukul 7 baru bukak. Tak macam dulu. Dulu lagi sistematik.

Nasib baik I tengok kat rumah. Leh golek-golek Inul :D.

3 comments:

Espresso Guy said...

Yeah... aku pun rindu zaman g tgk AJL gak... sini dgr radio hotfm je laa... sedih2...

CT NORAMIZA said...

lg best tgk kat umah dik, blh makan2 lg :)

Bai said...

Espresso Guy : zaman muda leh la :D..sapa suh duk jauh nun di sana..


CT NORAMIZA : tu la kan? makan tak boleh..tak sihat waktu tu :(