Tuesday, February 2, 2010

Bershopping adalah kepuasan!

Ha, aritu aku pergi shopping gila punya. Lama siot tak shopping macam tu. Tapi kat sini aku highlight 1-2 yang aku beli je la. Tak perlu menayang semua :P.


Selain aku pakai Zam zam hair oil, aku pakai ellipse hair vitamin. Memang aku pakai sekali seminggu. Aku pilih warna hitam. Baunya sangat harum! Tidur pun lena. Kalau ada suami, agaknya suami asyik cium bau rambut. Heh! Ke situ pulak. Ini lah akibat terlalu sangat taksub baca novel :D.

pict google-ed

Akhirnya, aku menukar jenama pencuci muka. Setelah berkurun lama pakai Loreal. Lepas itu tukar ke SK11... Pastu macam tak berubah muka aku dan SK11 mahal. So aku pilih Bio Essence. Itupun setelah baca blog kak Diana Ishak. So aku nekad mahu tukar. Mana tahu sesuai dengan hormon aku sekarang :D.

So sekarang nasihat aku pergi lah terjah Watson, kerana Watson tengah sales tak hingat punya :D.

9 comments:

norhaizan said...

best tak elipse tuh?..tak penah cuba..nak try gak

Bai said...

norhaizan : best~ dah lama pakai..try la

Lynda said...

aku takleh pakai bio essence tu terpaksa tukar balik ke sk11 wlau sk11 mahal..:(

CT NORAMIZA said...

bai, ellips tu best, tp try loreal punya serum utk anti frizz plak, mmg puas hatilah :)

Bai said...

Lynda : kulit ko kulit orang kaya kot :P. hahaha..

Bai said...

CT NORAMIZA : dah try gak loreal tu..by suka ellipse sebab 1 biji tu skali pakai..senang nak budget :P

fabulous.farah said...

aku pon suke elipse tu. tapi lama giler dah tak pakai..

pergi watson memang tak pernah gagal dermakan duit=/

Lynda said...

oit ko ingat bio essense tu tak mahal ke

Bai said...

farah : huhuhu..itulah tak boleh masuk watson..juling mata :P

Lynda : murah dari SK11 :D