Thursday, February 18, 2010

Just Engaged!

14.2.2010, tarikh keramat bagi aku. Heh! Mesti orang terkejut kan? 14hb haritu telah termatrinya adam dan juga hawa, terikatnya sesuatu ikatan sebelum ke alam perkahwinan. Eh tapi bukan aku. BFF aku, si Baby bertunang! Serius, aku happy sekali!

Hari Sabtu, aku dah bertandang ke rumah dia. Tolong mana yang patut :D. Aku memang minta excuse kat mak aku sebab nak raikan majlis ini sama-sama!

Dialah sahabat sejati, kekasih sejati...nangis sama-sama..suka sama-sama. Oit B! Ko nak tahu? Masa mak Along sarungkan cincin haritu aku mengalir airmata. Bukan sedih..Tetapi terlalu gembira! Hehehe... Dengan perasaan lega aku lepaskan kamu kepada Along :D.

Susah woo hati aku nak lepaskan ko. Tapi disebabkan Along bayar lebih, bodek lebih..Aku lepaskan ko :D. Hehehe!

Ini ada gambar yana aku snap dan edit :D.




Semoga kamu berdua berbahagia (macam wish orang dah kahwin lak :D)

Nak tengok lagi gambar-gambar atau cerita pertunangan, silalah ke blog Baby..

Nanti aku cerita lebih dari tuan pulak :D.. Weeee!!! Aku happy B!! Luv u :*

4 comments:

fabulous.farah said...

ape la bai~
suke saspen2
ingat ko yang tunang.takde angin ribut..huhuhu

Bai said...

f.f~ hekhekhek tipah tertipu :P

mushy shizzy gina said...

hakhak...ko bercerita lagi jiwang dari aku sehh...mau nye kalau turn ko lenjun karpet opis aku ni dek jiwang tu..sedih pulak ayat ko dalam ni..aku lempang kang..anyway thanks uyaku sayang!!!

Bai said...

MSG ~ ekekeke..nanti tua mesti kita tersenyum lak baca entry ni.. heheheh..

welcome b~ :D