Friday, April 9, 2010

By kena liwat?

Hahaha!Tergelak baca komen. Tapi, ada juga kawan aku cakap macam itu, bila aku ceritakan secara 'live' kepada mereka. Aku di liwat?

Gila! Kira aku telah dinodailah masa checkup PR bleeding tu ye? Hahaha!

Oh no!!!

Korang tak tahu apa yang aku fikir masa doktor tu tengah buat checkup untuk aku.

Macam-macam fikir. Apa doktor ini buat? Kepala dia pun aku tak nampak. Puas dah aku jenguk-jenguk, apa benda dia buat kat lubang tu...tetttttttttt~

Nasib baiklah ada nurse perempuan yang sudah mengandung masa proses doktor ' telek' benda itu. Rasa lega juga. Kalau tak mesti aku meroyan, cakap doktor tu nak rogol aku :P.

Setiap malam aku fikir, apa akan jadi masa aku buat rawatan susulan itu nanti (minggu depan) dengan menggunakan skop. Doktor bagi aku ubat bius. Dia cakap aku pengsan.

Wuuuuuuuuuuuuuuuaaa.. lagi lah aku gerun. Apa benda dia nak buat kan?

Jangan lepas bius, aku jadi kebal pula taknak pengsan. Lagi haru biruuuuuuuuuu nampak semua benda.

Sekarang kalau aku nampak Hospital Pantai walaupun sekadar logo, terus aku rasa ketar lutut mahu pengsan. Hahahaha!

Ada siapa nak teman aku masa di wad nanti tak? Please...please... :D




.:. By .:.

9 comments:

Bai said...

WaNiE : hahahaha gila kamo! :P

Lynda said...

apa apa sms ek..aku datang

Espresso Guy said...

Muahahaha... ko akan kena liwat lg laa nnt nie... kali nie guna tools plak... SCOPE, teropong kapal selam... pesan kt doc tue guna KY jelly byk2 tau n plahan2 sket... since ko masih virgin... ahaks...

ok2, gurauan tue just nk tenangkn ko sket... xde ape la... bius tue nk bg muscle ko relax, br senang nk masukkn scope... lg ko takut, makin tegang muscle2 usus ko so bleh buat btmbh luka nnt...

btw aku g ganu again next week, insya-allah kalau ko x kuar lagi then aku g lawat yer...

Bai said...

WaNiE : komen kamo hilang..huhuhu kenapakah blogspot ini?


Lynda : hokeh

*Dak kecikkk* said...

Wah statement wak aku kecut pewut la...takut aishhhh..tke care k..tak dpt lah nk teman..he3

Bai said...

Espresso Guy : bengong la ko ni..lagi buat aku takot,tahu?

wuaaaaaaaaaa...

ok..tapi aku rasa sehari je. Tapi after that aku tak tahu.kalo aku masuk berpanjangan aku bgtahu..ko bawak la anggur + kambing + fish n chip.. eah eah eah :D

Bai said...

Dak kecikk : wa ok..wa otai...tapi wa gerun gak deeee~ hahaha..ok thanks laling :)

Espresso Guy said...

Sembuh dulu beb... nnt kita date bdua2an kt tony romas ye... ko mkn laa kambing puas2, nk tambah pn bleh... tp syarat kena sembuh dulu... n plz be strong... ko kn twin aku... mesti la strong kn?!!

takut tue just mainan hati n perasaan ko je... aku kenal byk org yg penah buat scope, debaran je yg lebih... sehari lepas tue sengih2 mcm blagak plak dia dh lepas dh... =p

Bai said...

Espresso Guy : ye ke? boleh tambah eik? ko blanje? hahahaha! best2.

erm aku tak pernah rasa..mungkin juga aku akan tersenyum nanti..amin