Monday, April 12, 2010

Doakan saya moga tiada apa apa.

Kini berada di rumah. Entry ini telah di autopublish. Tapi, memang selalunya pun buat autopublish :D. Tak yah lah aku nak terangkan. Sudah bersuluh dah pun.

Aku akan makan ubat dan berpuasa start 3.00 pm hari ini sampai esok. Lepas buat skop itu, aku boleh makan sebanyak yang mungkin. Boleh turun 2 kilo ni. Tak yah susah-susah aku nak berdiet :D. Memang target aku nak turun 2-3 kilo lagi. Heh!

Moga-moga result aku ok esok. Berdebar juga jantung bila nak dengar result tu...

Nasib baik ada yang baik hati, cuti temani aku :D. Aku sayang kamooo! Eh terlebih pula :P.


*pict google-ed

Aku akan dibius. Sekali lagi aku ulang, di biussssssssssss dan pengsan. Jangan jadi macam ini sudah :D.


Doakan aku ya! Terima kasih kepada kawan yang memberi kata-kata semangat di entry-entry yang lepas.

Terasa macam nak makan durian, after buat skop tu :D. Boleh kan? Mana pulak nak cari durian By oiiiii!






.:. By .:.

11 comments:

ayu said...

ko mc ke arini?rs cm pg td aku trn 22 jmp john cm nmpk ko... apepun, hopefully everything's will be ok...:-)

.::WaNiE::. said...

heheheh ok la selamat berpuasa dan moga anda tak bunuh doktor itu hahah

Mimis said...

Harap2 semuanya selamat..

z@ti said...

take care of yourself bai...insyaAllah semuanya selamat =)

fabulous.farah said...

huhuhu..area kajang ni banyk jual durian tepi jalan.=p

suhanazainal said...

aku doakan yg terbaik n terbaik saja utk ko. aminnn.

ps: nak inform, blog aku http://suhanazainal.blogspot.com telah berpindah ke http://iamsuez.blogspot.com. tq.

Bai said...

ayu : owh pagi aku ade..aku half day..thanks

Bai said...

WaNiE : hahahah jadi kes lak kang

mrs shaifull said...

dik, mcm mana result, ok x?

Bai said...

Mimis : thanks lailing..

Z@ti : me kasih Zati..amin.

f.f : perhhhhh sedapnya!

mrs shaifull : nanti by cerita kat episod akan datang..hihihi :P

Bai said...

suhanazainal : amin. thanks..ok nanti aku lawat~