Monday, April 5, 2010

Mulakan dengan movie dan masakan..

OK kita start dengan movie. CLASH OF THE TITANS. Punyalah aku nak book 3D, tapi tak dapat.Hahaha. Gempak sangat ke cerita ni? Kawan aku cakap sampai full house!

Last-last, aku tengok yang biasa je. Memang aku suka lah cerita action macam ini. Tapi, agak mengecewakan bila tengok ada aksi yang nampak sangat ke'komputer'an (ada ke word kekomputeran tu? hahaha belasah je la).

Grafik dia pun tak berapa cantik. Keciwa-keciwa. Lagi sedih kan-kan..last sekali dia lawan guna mata ular tu. Keras macam tu je alien tu mati. Lagi keciwa. Ingatkan hero itu, gunakan ke'macho'an yang ada. Huahuahuahua.

I bagi 2 3/4 je la. Boleh?


OK tamat sudah cerita movie. Nak tahu, pergi tengok sendiri. Kejikan? Sabtu hari itu, aku masak. Dah jemu aku makan masakan luar. Tak sedap lagi hampeh.

Simple je aku masak. Just ikan goreng, tempe goreng dan pucuk paku goreng pedas. Perghhh! Makan dengan nasi lembik. Sampai 2 pinggan aku makan.

Naik 2 kilo :D.

3 comments:

.::WaNiE::. said...

hehehe lauk sempoi kalau makan kat rumah mmg bertambahhh

Bai said...

WaNiE : aah ah...sedappppppp :D

xalimx said...

aku layan sesorg kat umah, jalan citer kejap sangat, semua "God" tak tunjuk kuasa, perbanyakkan musuh, rate 5/10... kalo gamers (DoTA) mesti taw setiap watak tu