Tuesday, April 27, 2010

Tips makan banyak tapi tak gemuk...

Ha gila meroyan click! TIPU. Kalau aku makan banyak mesti aku gemuk. Tapi, ada je kawan aku makan banyak tapi tak gemuk-gemuk. *jeles*.

Tips kurus : masa makan pastikan kuat bercakap dan bergambar. Dan lepas itu lari setempat.

Tips nak gemuk : makan banyak lepas itu tidur. Hang kena penyakit, hang tanggung sendiri :D. Dan yang paling penting, bila makan rembat orang punya. Heh.

Contoh makan untuk gemuk :

Orang lain yang order, aku rembat juga. Nak rasa orang kata.

Pecahkan telur terlebih dahulu. Supaya kolori dapat kat kita.

Makanlah desert selepas makan untuk 'stater' dan 'enjin'.

Disusuli dengan ais krim. Tapi tak berjaya rembat, tengok dah habis.


Makan sepenuh hati. Bila ambil gambar nampak kembong pipi, kan dah nampak gemuk.



Oh. Saya balun makan pedas kat Jonny's *____*
.:. By .:.

6 comments:

.::WaNiE::. said...

ok aku baru tau

kalau telur depa bagi utk steambot tu kene pecah eh dalam kuah tu

huhuhu aku belasah rebus jek

Bai said...

WaNiE : boleh je. tapi selalu org pecahkan la :D

tapai said...

mana ada gemuk pun..huhuhu...by still maintain cun la...hehhehehe

Bai said...

tapai : hohoho! terimas kasis :P

fabulous.farah said...

hehe..ngecek makanan orang adalah petua penting nak gemuk tak pon makanan oerang kita habiskan makanan kita jangan share. makan sorang-sorang.ngehehe

best steamboat tomyam kat jonnys

Bai said...

f.f : hahaha. betol2. jadi tong drum ^___^.

sangat best.nak-nak sos dia