Friday, May 28, 2010

Berita baik!!!

Oh ni cerita Sabtu lepas.Tak kira aku nak update juga :P.Aku tanya doktor gigi, bila aku boleh cabut braces ni. sebab aku nanti nak kawin wajib tanggal. nanti senyum nampak gigi besi dan lagi haru bila malam pertama. Hoooosh ^_^

Doktor cakap, lagi 3 kali appointmet aku boleh tanggal!!! Then, pakai besi sebaris tu je. Yahoooo!! Nanti boleh makan daging dengan senang lenangnya!!!

Tak lagi terlekat sana sini. Rasa diri ini pengotor okeh!

Susah tau nak jaga kebersihan bila pakai braces ni. Tiap kali makan, terlekat kat gigi.Nasi pun boleh terlekat tau. Kene bawak ke sana ke mari, berus gigi untuk braces T___T. Kang tak pasal senyum, nampak batang kangkung.

Oh. Tiap kali check mesti doktor ambil gambar gigi aku. Agaknya nak tengok perubahan. Agaknya. Jangan dia letak kat facebook pastu tag kat aku. Haru.

p/s: malas pula aku bidas teguran kat blog. Lantak p lah!


.:. By .:.

4 comments:

kal jis (im not carl zeiss) said...

SIb baik btg kangkong, klu cili besau yg sebijik tu? kekekeke...

Takpe, brsusah2 dahulu, brsenang-lenang kemudian.. tak lama lagi dah tu... :)

mrs shaifull said...

hehehe bahaya gak kan, buatnya dr tu letak kat fb haruuu :) lawakkkk laaa

Bai said...

kal jis : hahahaha kalo cili sebiji habislah...berapi muka.

hihihi tu la pasal

Bai said...

mrs shaifull : ye la skang ni ramai org duk asik tag je. kena invikan tag hahaha