Thursday, May 20, 2010

Kemalasan untuk pergi checkup...

Sebenarnya hari ini ada check up dengan Dato'. Tapi kemalasan melanda untuk keluar dan masuk parking balik...

Tengah perah otak untuk buat alasan yang munasabah sekarang!! hahahah!!

Boleh tak cakap saya kat obesea skang? Padahal hospital sekakang kera je. hahahaha!

Hidup perlu menipu. Takut dol sebenarnya.



.:. By .:.

4 comments:

.::WaNiE::. said...

Wey checkup pun takut ke ahaha

Espresso Guy said...

keje oversea? haa... bleh je... kata bos hntr dtg meeting kt spore... =p

mkn laa ubat, kalau x sembuh aku xnk blanja mkn kambing =p

Bai said...

WaNiE : bukan checup aja..dato nak tahu keputusan jugakkkkk!! tekanan!!

Bai said...

Espresso Guy :hahaha aku dah bosan makan ubat tu :(. sila kesian