Wednesday, May 19, 2010

Kurusnya mak masa dulu...

Heh! Mak berjaya grab gambar dari website foto peribadi xbf kawan. Masa ini semester berapa ntah. Mak pun dah lupa...Minta maaplah eah, mak grab dari web U :P. Siapa suruh simpan lagi gambar I. Hahaha.

Berbekal berat dengan 45 kg masa ini *bangga* . Tetapi masa ini ramai cakap kurus sangat, suruh gemuk. Macam tengkorak hidup. OK FINE. Mak paham. Masa ini bontot pun leperrr je...Tapi skang naik sikit :D. saiz nasi lemak je sama sampai skang

Mak yang berkebaya putih bunga PINK itu :D.


Lihatlah. Mak memang sekeping je. Nasi lemak pun tahap 20 sen kot. Boleh jadi pengkid :D.
Sure tak payah pakai tiub..lalalala~



Tapi betul ke sekarang dah naik sebab still boleh pakai jeans saiz 24. Tapi jeans local 26. auuuuw! :D



.:. By .:.

20 comments:

C!kpuanmuda said...

ooOO.. bangga ko yek.. tunggu la ko dah baranak nanti *jeles mode*

Bai said...

CPM : hahaha aku tahu aku tahu. tskk takot seh...

aku kena jaga badan betol2 la nanti :P

fabulous.farah said...

hahaha.24?pengsan!

aku levis 28 kalo skinny..kalo staight cut boleh lah sendat2 masuk 27 hahaha

eh. tu saiz sebelum mengembang. sekarang sila berenti pakai jeans.hahaha

mrs shaifull said...

dik, bergembira lah selagi kurus keding ni, nnt bila dah jadi cam akak, menyesal pun x guna :( waaaaaa

Ena said...

ewah2x...

best nye dier ngata mak dier yeh!>. hahahha.. anak bertuah nie.. babap kang.. larikkkss!!

tapi siyes la kan..memg slim!!

Bai said...

f.f : sila berhenti senak anak ko nanti :D

Bai said...

mrs shaifull: waaaa ok stop :D. kurus sgt pun tak best kak...

Bai said...

Ena: Ena bukan mak tu..itu adalah saya tsssk :P

Rahim Hashim said...

so sekarang nasi lemak 50 sen la kot.

Bai said...

Rahim Hashim: masih anak dara :D. Dussshhh!

.::WaNiE::. said...

slim oooooo

26? sama saiz

ahahaha

Espresso Guy said...

Ko dh naik size yek? apesal aku jumpa ko br2 nie mcm sama je gak... n rendah mcm dulu gak... =p

Bai said...

Espresso Guy : naik la...rendah? tinggi la dari awek ko..ops!!

Espresso Guy said...

Double cheese burger tul laa! hahaha

SuZiE said...

oit kecik jer jeans ko? aku yg berat 43kg ni pun size jeans 27 tau...tetap maintain wpun dah ade anak 1 heheh......

Lynda said...

ko mmg keding..pipi je kembung

Bai said...

SuZiE: tak percaya ka? hehehe...mebi bontot aku leh kempis bila disarungkan dengan jeans..boleh tak ayat tu? :D

Bai said...

Lynda : hehehe pipi nampak aku gemukkan?

Mimis said...

sekarang berap berape?

Bai said...

Mimis : 50 kg :)