Friday, September 3, 2010

Apa sedap dekat The Spread, The Gardens?

Haish macam gian update belog. Maklumlah lunch tak pergi makan. Duduk mengadap lappy. Tak layan fb, aku baca belog orang lain. Jadi silent reader. Hahaha. Eh belog aku pun ada silent reader kot?



Oh ni cerita semalam, semalam. Vendor belanja. Boleh tahan sedap juga makanan kat The Spread. Tapi, tak boleh lawan Boulevard la. Boulevard lagi banyak pilihan. Banyak songeh By ni. Besyukur sahaja.



Mood adalah tidak menjurus ke arah nasi pun. Nak makan seefood, western, jepun. Gila kelaasss mak punya mood kan? Tapi semalam cari nasik lemak jugakk!

OK pilihan pertama, 1 osyter je aku tak boleh habiskan. Sebab aku kenyang. Pergi tibai sotong.
Pilihan kedua, pasta cabonara . Memang mabeles. Tak rasa langsung ajinamoto macam preego tu.

Longan memang terbaik sebab aku buat sendiri :D. Waffle ais krim durian aku lupa nak snap. Tapi ais krim dia tak memenuhi nafsu sebab durian dia tak power.



Dan


Dan


Dan


Last....


Of course kambing. Macam aku lak pakai braces ye kambing. Hahaha!



Ni je menu yang best di hati aku. Lain so-so.


.:. By .:.

6 comments:

zack_blossom said...

aduhai...sedapnye mknn2 di atas...

*longan itu sgt menarik ye...dh la panas skrg ni..=p

Bai said...

zack_blossom : sabar-sabar berapa jam je lagi ni.

tu la sejuk tekak. hehehe

Lady of Leisure said...

wah sedapnya oyster tuhhh..
;D

Bai said...

Lady: yerp! banyak sngat makan seafood sakit tekak ni haa

SheLLy said...

cakap pasal oyster...VS sdg wat promosi..murahh gilerzzz..kelmarin tapau...bake rock oyster(lebey kurg cmnie kot).1 family makan...nenek pun mkn skali..bestt!!but need to beware d cholestrol after that...haihh

Bai said...

sheLLy : hahaha. aku dah boleh stop makan ni. bulan pose ni dah bape kali makan. hahaha