Friday, September 3, 2010

haiyak! bakul oh bakul. any idea?

Haritu pergi gatal cat bakul yang bewarna cokelat kepada putih. Rasa macam putih tu sweet plak. Macam english style, tak pun fullhouse. ngehngehngeh.


Tapi, bila dah siap. Macam ada yang tak kena. Tiba-tiba fikir, kenapa tak kilatkan sahaja warna cokelat tu! Tapi, tak boleh nak buat apa (kesal kemudian tiada gunanya). Dah cat putih dah pun. Then, gilapkan lagi dengan putih kilat. Ok skit.

Bakul yang dibeli masa vacation dulu. Dah berubah wajah kepada warna putih. Tapi nampak macam kosong kan? Mak cakap nanti letak bunga ok la... Sekarang memang nampak kosong... Tapi jari ni macam gatal nak tampal.... ermmm...






riben?



atau manik jenis ni?? Manik ni lawa juga. Nampak bling-bling sikit kan?

Ada ide tak?
(pict google-ed)

.:. By .:.

6 comments:

zack_blossom said...

if guna manik agi lawa kot...=p

.::WaNiE::. said...

bling2? taknaklah

letak bunga cantiklah !

Bai said...

zack_blossom : kan? mcm riben tak best je. hehehe

Bai said...

WaNiE : bunga letak kat atas. bling2 kat tepi bakul tu. ok tak?

fabulous.farah said...

riben mcm dah biasa..bling2 mcm cantik jer..nanti siap tunjuk~

Bai said...

f.f : aah ah mcm biasa. erm tengok keadaan mcm mana nak letak or tidak.

ok insyaAllah :)