Thursday, September 2, 2010

DIY : bunga carnation

Lepas B2B, aku belajar perkataan DIY plak. Hahahaha! Gila hulu By ni. DIY (do it yourself). *boooo beramai-ramai*


Kalau korang perasan kat side tepi ni ada satu link web, DIY project. Asal ada entry baru je aku terjah. Banyak juga membantu. Lain-lain idea, aku google dan ada juga idea, dari belog rakan yang lain(terlalu banyak if aku nak senaraikan satu-satu).

Sila click gambar di atas untuk ke web tersebut ;)

Yeah! Berjaya?

Tatau nak buat apa dengan bunga carnation ni, untuk majlis nanti. Mungkin ada 2-3 project untuk bunga ini. Cuma sanggup atau tidak je.


Alah bisa tegal biasa!




.:. By .:.

10 comments:

mysarah said...

eh boleh buat pomander ball tu!

Bai said...

mysarah : ada dalam list dah! hihi. wish wish the dream come true. haha

~AmyLiana8886~ said...

bunga apa tu..try klik tuk tgk menda dia tulis xdpt la..

Bai said...

AmyLiana : sorry tak perasan. ok dah update. click terus untuk ke website tu. =D

Madi @ Aed said...

bai rajin!

Bai said...

Madi : rajin bila ada mood.

fabulous.farah said...

cantik combination color. chyyok2. sila gigihkan diri.

Bai said...

f.f : hehe. baiklah!! :D

Xora said...

you go girl!! berusaha. yakin boleh!

Bai said...

Xora : me kasih Xora!!! Video tu by tak leh tengok. hampes! tak pe nanti weekend ni gigih pinjam bb BIL. hahaha!