Thursday, September 2, 2010

Yes the situations is coming! The hehehe huhuhu...

Awas soalan ini adalah random. Mungkin berkaitan dengan yang hidup. Mati tak terlibat! Hahaha!



Besar-besaran eik nak buat? Maklumlah bongsu..

hehehe..huhuhu...




Bunga apa buat? Beria je nampak.. tengok **** jiran sebelah..beria benar makcik tengok.. last-last putus...senyap je..tak cukup duit la tu..

hehehe..huhuhu




Bila ikat? Besar tak hantaran? Degree ada, kerja pun kat ******. Pakai kereta lak tu.. Mesti letak tinggi ni...

hehehe..huhuhu




Kenapa tak buat rumah kakak, jauh lah...kalau dekat sure pergi...

hehehe...huhuhu




Eh *** depan rumah tu bagi mak dia 30 k.. ko bagi berapa kat mak ko nanti?

hehehe...huhuhu




Bakal tunang budak tu cover semua... senang je.. ko carilah macam tu...senang badan.. ni tidak lelah cari duit..perabis.. pastu putus...

hehehe...huhuhu




Bakal tunang kerja apa? Besar tak gaji? Orang mana? Eeeee jangan orang Kelantan..elergik.. orang Melaka pun jangan... Orang Perak pun... kuat saka tau...




Then,

what can i say....????














Apo-apo je lah makcik...janji bahagia dunia akhirat. Semoga tuhan permudahkan semuanya, cukup syukur..alhamdulillah.



Saya tak jawab soalan makcik, sebab makcik bukan macam saya. Saya kepochi gembira, tapi makcik kepochi menjaja.


.:. By .:.

10 comments:

fabulous.farah said...

hohoh..benci betol soklan kepochi ni..haha..jangan cari orang kelantan tu dah kalis dah dengar..haha

Xora said...

Arrgghh benci2.. cik bedah senior menjelma!!

mysarah said...

hahaha. bese la tu. takkan lari dari sume tu. tapi naseb baik i ni bukan duk kat kg. so apa2 yang i buat pown, org tak nampak. nampak2 pown nanti, time kenduri. nanti time tu ko nak bising, lantak kau lah! haha

Lady of Leisure said...

hehehe kepochi nau.. :D
tapi makcik2 jenis gitu emmang la, soklan takkan habis takat tu je tau, dah kawin nanti lagi memacam depa nak tanya hehehe

SheLLy said...

aah..pasal org kelantan dh biasa dgr...pe2 pun sukati la...sape yg nk kawin nie?...makcik tu ke ko?..kepochi tui..ckp la jelesss...hahahah!!

Bai said...

f.f : aah memang selalu dah :P

Bai said...

Xora : hahaha! ada je kan?

Bai said...

mysarah : hahaha. bukan semua kampung kot macam tu. yang jenis ahli tingkap je macam ni. hahaha. yes lantak kau lah! tp bila time dia..amboi senyap seribu bahasa dan pandai je jawab.

Bai said...

Lady : yerp..lepas tu tanya anak, duk mana, rumah berapa tingkat. hahaha

Bai said...

SheLLy : aku rasa lah. tak pun ex bf dia orang kelantan dulu. tu anti :P