Tuesday, September 21, 2010

Misi surprise yang tidak menjadi ;(

Mood sekarang adalah sedih.

1. Tak dapat nak buat surprise pada wak ajim.

2. Tak dapat barang yang aku nak. Tapi tu takpe ada rezeki, adalah.


Tapi, yang perkara 1 tu memang aku agak terkilan. Ingat tak pada entry ini(sila click untuk lanjutan)? Aku dah beli, konon-kononnya nak buat surprise untuk dia. Cincin adalah berbentuk sebegini....

Cincin ni jatuh cinta pandang pertama. ^_^


Malangnya cincin ni besar! Masa beli haritu rasa muat-muat je. Tapi bila test kat jari dia (siap suruh dia tutup mata tahu?), terlucut (terjatuh) dari jari. Bayangkanlah cincin tu memang besar.


Lagi sedih cincin ni tak boleh nak tukar sebab beli masa vacation haritu.


Berusaha juga untuk kecilkan, tapi malangnya juga uncle tu tak buat. Haih. Berapa kali dah aku sebut malang. Tak baeek tak baeeek ^_^"


Korang tahu tak kat mana nak kecilkan cincin? Ada masa lagi ni... huhuhu. Kalau tak, kena let go-kan lah then cari hantaran lain. Tapi, hantaran apa? Kasut?

Dugaan~

.:. By .:.

5 comments:

akak gina said...

ada tempat leh ekjas..aku tau..cuba ko sarung kat jari aku ni..sure dah muat2 hakhakhak

Bai said...

akak gina : kat mana b? puas dah aku cari.

jangan ko cakap ekjas kat ko lak. hahahahak!

xalimx said...

ko cuba try suruh laki ko mkn byk, bagi kembung itu jari..hehehe...

Bai said...

xalimx: badan dia naik. tapi naik kat perut ^_^.

fabulous.farah said...

huhu..dah try g kedai mas ke? biasa dia kecikkan