Tuesday, January 18, 2011

Wak Ajim.

Gila punya title. Kalau tetiba Wak buka blog ni, matilah dia ingat haku ngumpat dia :D. Tak-tak. Bukan nak ngumpat. Just nak cerita last weekend aku bawa Wak balik kampung. teheeee. First time bawa special lelaki balik tidur rumah -_-". Tak percaya? Tanya my mom.


Bawa balik sebab nak fitting baju sanding dan pelamin. Kenapa aku ambil kat Pahang? Nanti-nanti aku selongkar balik cerita ni ok?


Ingatkan Wak macam tak pandai bawa diri. Rupanya pandai. Good! Pandai gurau-gurau dengan my niece and nephew.


Sampaikan Suci pun asyik duduk nak berkepit dengan dia. Walaupun Suci malu-malu lagi. Tapi bila tengok hp Wak ada game angry birds.. ha terus menyendeng (berkepit)!


Dimulakan dulu dengan Sanding outfit. Erm so far dah berkenan dengan warna dia. Tapi, masih lagi tak puas hati..sebab tak dapat pakai baju yang lagi satu tu! Takpelah.. next time balik, boleh cuba lagi.


Dah dapat hin untuk tema sanding? Hihihi. Ini belum tentu lagi!


Lepas je pilih pelamin dan try baju sanding bagai. Oh terasa terus alunan kompang kedengaran di telinga. Pak kepang kepung-kepung. Hahaha! *verangan* -_-"


Lepas tu saja bawa Wak jalan-jalan tepi sungai. Eh bukan pergi dating hokeh! My mom ikut sekali.

Wak di sungai Pahang.


Wak tak ada kerja. Habis muka anak sedara haku. Huhuhu.

Suci dengan muka diburukkan oleh Wak ^_^.

Tuan punya blog yang dah tenbam dan melebar. Situasi di pasar malam yang dibuka tiap-tiap hari pada waktu malam.


Malam. Balik.. Wak keletihan. Tidur atas kerusi dengan memakai kain pelekat...

























































Mana ada! Aku lupa snap!! Hahaha. Takpe next time kita snap ok?




.:. By .:.

12 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

kami pon pnh skali je bw tunang dtg brmlm kat umah, ms nak kenal2 ngan famili dulu sbb famili kami bkn jenis yg suke anak2 bawak pakwe/bf/tunang brmlm kat umah. maklum la anak perempuan semua pastu duduk teres. dpt plk jiran mulut pot pet pot pet.. bai, 1st time ke tgk die pakai kain pelikat?

LittleSunshine said...

uikssss....jln2 temerloh ker..liza punya kg tu...ha3..belah mana??ni nk myibuk ni

mrs.spicy said...

alaaa..rugi xsnap! haha~ ala..jauh nye ko kawen bai..nak pergi ko nye majlissss

Byzura Mj (By) said...

♥♥ Kasut Pink ♥♥ : samalah tu!


tak pernah tengok dia pakai.. tu la first time :D

Byzura Mj (By) said...

LittleSunshine : larikkkkkkkk hahahaha.. Mentakab ;)

Byzura Mj (By) said...

mrs.spicy : sangat rugi! sampai sini baru menyesal kenapa tak snap. kenangan tu!

aku buat kat sinilah (kl)! ada rezeki insyaAllah aku jemput k ;).

akak gina said...

rugi tak snap..kalau aku tgk mesti tergoda cam ko tergoda tgk along pakai kain pelikat muahahaha

LittleSunshine said...

lor mentakab ker.he3..joran jer kita ni..wedding nnti kat mana?leh terjah..ahaks

Byzura Mj (By) said...

akak gina : muahahaha. gilo. kawal nafsu :P

Byzura Mj (By) said...

LittleSunshine : hehehe. tak buat kat Pahang. Tskkk.

FaraDyla Itu Adalah Aku said...

wahhh da buat fitting baju...?!! hikhikhik

Byzura Mj (By) said...

FaraDyla Itu Adalah Aku : =D