Thursday, October 6, 2011

Romantica de amore.

Since preggy ni memang jarang berjalan. Nak-nak sedang enak melalui time pembawakan budak hahahaha. Orang lain memula preggy je. Aku up to 3 months teruk pulak T_T.


Nak berjalan sangat pun takut sebab kes bleeding tempoh hari. Dekat-dekat boleh lah. So haritu teringin sangat nak pergi pantai dan makan tepi pantai.


So ke Pantai Remis kita! Lebih kurang 30 minit dari rumah. Kali ni pergi ikut jalan kampung. Dekat je rupanya!


Sesudah sampai pekena mentarang bakar, mee hun tomyam udang(yang banyak) , sambi menghirup udara segar dan menikmati keindahan ini ;)








4 comments:

Fariza said...

kg fariza pun dkt sana. selalu juga pergi. hehehe.

Byzura Mj (By) said...

Fariza : best! by suka g sana makan2. nak nak musim mentarang

~AmyLiana86~ said...

cantiknyer...

Byzura Mj (By) said...

~AmyLiana86~ : memang cantik Amy ;) walopun dia bukan pantai untuk mandi.