Wednesday, July 10, 2013

Tempat wholesale kasut, Guangzhou.

Ok entry last Guangzhou :D. Lepas ini boleh tulis untuk entry lain pula. Jenuh nak habiskan entry Guangzhou ni tau. Hahahaha.


Minta maaf aku dahulukan. Sebab, aku tak tahu nama jalan atau tempat ini. Tapi, tempat wholesale kasut ini adalah berdekatan dengan hotel kitaorang. Kitaorang just jalan-jalan, lepas tu kakak perasan ada lorong kecil. Sekali masuk....syorga!!! hewhewhewhew.



Ni kedai-kedai yang berhampiran dengan hotel kitaorang. Nampak huruf 5 tu?? Maknyanya, duit kita dalam RM 2.50. Hahaha murah? Kalau kedai cam ni korang boleh lah beli satu. Kalau tempat wholesale seperti biasa kena borong :).


Faris dah sihat :). So boleh bawa dia jalan-jalan masa ini. Kalau tak kitaorang bergilir jaga Faris. 



Ha ini lah lorong-lorong yang aku cakap tu :). Banyakkan??





Maknanya dalam RM 7.50. Hehehehe (juling mata).




Kasut-kasut ini semua tak ada brand ya.Haaaa cer korang tengok kasut korang, kot-kot sama :P. 




Amacam Guangzhou? Best?? Kalau tanya kitaorang, kitaorang nak pergi lagi!! Hehehe inilah hasil rembatan kitaorang :D.




OK sampai di sini sahaja.Tamat sudah entry Guangzhou.


p/s : lepas ini, akan up cerita jalan pergi Pangkor, Mabul Island dan bermacam-macam lagi. Hehehehe.


+ By +

5 comments:

Cik Puan Rara said...

wow.13 beg.beranak ranak beg.best nya.,nk g jugak.

Byzura Mj (By) said...

Cik Puan Rara: hahaha siap kira tu! Best!! pergi la timba pengalaman. hihihi

.::: Princess MOMOY :::. said...

kasut rm2.50 jer?
erkkk
kalau sini selipar pun dekat sepluh hinggit

Byzura Mj (By) said...

.::: Princess MOMOY :::. : Kalau dikira sampai kos pengangkutan, penginapan memang berpatutan sampai ke Malaysia. Kalau berjalan ke sana, kira amik peluang la merebatkan? Murah! :D

Suzana Ikram said...

Seronokkn pergi guangzhou.. mmg x sempat 6 hari kt sana nk rendah semua tempat. Kita pon sama harus nk pergi lg klu ada rezeki dan pjg umur.