Tuesday, January 26, 2010

Extreme park, sangat adventure!

Sayang gila tak berpeluang untuk 'flying fox'. Tutup sebab under maintanance. *keciwa

Kalau nak naik ball tu pula, kena bayar RM 100. Cet mahal gila! Memang buat untung betul Sunway lagoon ni. Makanan dah la mahal. Pastu ada certain mainan kena bayar lagi.

Dari Amusement Park, kitaorang naik jambatan gantung ke Extreme Park. Panjang gila jambatan gantung tu. Lenguh kaki aku jalan ke Extreme park.

Di tengah-tengah jambatan gantung.


Sampai Extreme Park, kitaorang try naik ni!

Best gila!!

Ingat jalan-jalan kat jalan tar je. Rupanya dia bawa masuk jalan ala-ala hutan. Kena turun bukit dan naik bukit.


Pastu try kayak. Kalau tak nak berkayak, naik Itik pun boleh. Kena kayuh la :D.

Aku try kayak sebab seumur hidup aku, aku tak pernah try kayak. Gila jakun!

Last-last aku tak kayuh pun. Hahaha! Suruh orang belakang je la :P.


2 comments:

z@ti said...

cambesh je....brape sekali masuk ni bai?

Bai said...

z@ti : hehe..sila bace 1st entry :P..