Tuesday, January 26, 2010

Water Park

Akiviti last sekali kitaorang di Sunway lagoon. Sampai kecutla jari jemari main air. Semua main. Congo (kata Nina karpet aladin) sangat best! Mula takut! Ha amik sampai 4 kali aku ulang kalau tak silap! :D.

Pastu semua gelongsor aku try. orang lain naik sampai terjerit terlolong. Hahahaha! Kelakar tengok gelagat manusia.


Last sekali, part nak tengok kesemua gambar kitaorang yang diambil khas oleh jurugambar Sunway Lagoon. Pastu terjebak sebab tengok gambar yang diaorang ambil tu semua cantik-cantik. Rugi jual mahal masa diaorang nak ambil gambar kat dalam air :(.


Kalau burn dalam cd RM 100. Quantiti gambar boleh seberapa banyak yang mungkin .Kalau print, RM 30 sekeping. Kitaorang ambil yang burn cd!!


Tersangat seronok walaupun memenatkan!!

ALL PARK SUNWAY LAGOON


6 comments:

angah iza said...

makin jeles tgk gambar2 itu :P

Bai said...

angah iza : pergi lah! :P

sheLLy said...

best gilerz aku tgk...sgt mulianya aku xnh jejak sunway lagoon...hahahah!!...aku x fhm part sape yg mek gambo??...membe or sape?..nape caj mahal nar...

Bai said...

sheLLy : sangat best!! :D..

jurugambar sunway lagoon. Diaorang caj macam tu..

Mimis said...

Wah.. sonok nyee gi Sunwa Lagoon. Saya pun mmg teringan nk masuk kat scream park tu..

Bai said...

Mimis : teringin? sila la masuk!! :D. Kita dah seriau..hahaha...macam orang buta dah dalam tu.. :P