Saturday, January 2, 2010

Saat mencuci mata..

Besau juga bontot ko ya Jelo.

Orang lain boleh usha orang bogel aku pun boleh :D. Suka gila tengok orang pakai bikini tapi tak nampak stretch mark. Licin saja. Aku? Aku selalu pakai Islamic Swimsuit. Islamic la sangat, kadang-kadang kedaung gak aku ni :D. Masih banyak setan-setan berlegar dalam badan aku ni.


Aku usha tak pernah kena ketumbit. Kenapa orang selalu kaitkan ketumbit dengan orang bogel, dalam erti kata lain tengok orang tak pakai spender? Boleh ketumbit? Sampai sekarang aku penin duk pikiak.

So, petang tadi aku pergi menjamu selera. Asyik duduk terbaring je kat atas katil macam orang sakit tenat. Katil pon dah malas menampung badan aku ni. Duk henjut-henjut suruh bangun.


Aku pergi swimming!! Lama gila aku tak buat aksi kuak kupu-kupu. Apatah lagi gaya bebas. Sampai tsunami kolam renang tu dibuatnya :D. Nasib baik tak ramai orang sangat. Kalau tak berlaga-laga bontot nak berenang.

Sangat la tak mencabar. 4 kaki je dalam dia. Sampai paras buah dada je. Nak buat aksi duyung pun tak boleh.

Lepas swimming makan ais krim. Huh sangat sedap!

Lepas tu macam orang sakai pergi jalan ke Ikea dan The curve. Muka pucat lesi macam orang tak cukup darah je. Pakai selipar buruk pulak tu. Selamba masuk MNG. Nasib baik aku tak masuk kat Coach, LV ke. Mampos orang tak layan aku. Nak menyambut masuk, apatah lagi.

8 comments:

Natasha said...

bai..bukan x akak x cuba sendayu..mcm2 akak dah cuba tp x ada kesan...ketuat tu x nak gugur....

Bai said...

Kak Tash: ooo ketuak..tak tahu lak apa ubatnya..berubat cara kampung ade ke?

INTANKUTERPILIH said...

bai, aku amek pkj honeymoon kat tioman tu, dlm rm700++ gitu..3 hari 2 mlm... nie aku bagi no contact travel tuh kalau ko berminat...

016-7306090 : melah(seb baik aku masih simpan lagi no nie)

apa nama kampeni travel tu pon aku dah lupa...hehehe

INTANKUTERPILIH said...

mcm best jerk blog ko nie...aku add ko as my list blogger key..tq

Bai said...

Intanku Terpilih :rm 700++ eah? Bai dapat pun 350 4 hari 3 malam. Tapi chalet tatau la macam mana.

ok..Thanks..nanti bai tanya yang ni macam mana..



heh :D. Add la..nanti Bai link u back! xD

Natasha said...

bai.......bai g ikea x ajak pon kak tash...tu dh dekat dgn umah akak dh tu..nanti leh arr melepak sama bila2 ada masa kan????

Bai said...

Kak Tash : hihihi..mana tau dekat ngan umah akak..

ok boleh je...

Natasha said...

hahahahah........bai duduk mana???? ehh soklan ni nak jawab ..jawab kat shoutbox k...mls nak roger entry yang lama2 ni byk kali....