Sunday, March 28, 2010

How train your dragon...

Nak layan nasir bilal khan my name is Khan tak dapat-dapat. Nak beli dvd habis pula. Agaknya tv tayang baru aku dapat tengok. Huh!


Last-last layan cerita ini. Sesungguhnya, cerita ini sangat best!!! Mungkin tengok kali kedua untuk 3D pula!

Aktiviti esok :

- BIL ajak layan ice skating. Jangan sampai aku tercampak sampai hilang gigi besi sudah. Tak pandai main ice-ice skating ini. Galah panjang OK :D.

- Sudah berjanji dengan anak buah untuk menonton cerita di atas dengan memakai spek hitam kata Suci! Dari tadi aku duk explain kat Suci macam mana rupanya tengok movie 3D. Aku tengok yang biasa pun terkejut, nikan pula 3D. Last-last, dia cakap "adik ok je..sebab adik kat Man-man (Ultraman)". Jangan sampai Suci campak spek, minta keluar. Kesudahannya, aku yang rugi.



2 comments:

fabulous.farah said...

hahah..kene ade back-up pla la..tak pon bila dia ajak kuar ko suruh la die buang 'spek itam'

.::WaNiE::. said...

:D tak penah tengok 3d