Wednesday, June 16, 2010

Menyampah dengan GSC.

Ye aku tak tengok Karate Kid lagi. Sila senyum-senyum kambing pada aku. Tu la galok sangat dalam FB, siap post kat wall nak pergi tengok Karate Kid. Kan dah tak jadi tengok. Padan muka.


Semalam, aku tengok GSC online. Last minit aku tengok memang ada time pukul 7 malam. Kantoi. Tak sembahyang maghrib.


Lepas tu, punyalah mr boyfie bawa kereta sampai tercabut tudung. OK tipu. Potong semua kereta, gara-gara gf dia ni dah merenget-renget nak tengok. Siap dah buat muncung ikan buntal dah. Semua orang cakap best. Tu yang meroyan nak tengok.


Tapi, bila sampai kaunter. Dia cakap tak ada pukul 7 malam. Memang tak ada. sampai mr boyfie bebel betul tak aku tengok. Pelik gak. Dah dua kali jadi macam ni. Serius aku select all movie, lepas tu today. Memang sah la aku tak silap kan?


Tu yang terjadi kat GSC. Pelik. Memang jarang aku pergi tengok dekat GSC, sebenarnya. Tapi, disebabkan GSC Mid Val adalah yang paling dekat. Redah je la.


Haritu nak book pun susah. Aku lagi suka TGV. Senang. Call senang. Nak book senang sikit (tu pun kalau awal booking).


Bengang punya pasal. Terus perut kebulur jadi lapar tahap apa.


1 set beef teppanyaki.


1 set popiah basah. ABC tu bukan aku punya. Tapi, last aku tibai gak.


p/s : macam nilah aku nak hilangkan rasa marah. Balik rumah, ada kejadian lain. Last aku mandi dan tidur. Senang... Suka tak kalau balik rumah ada orang bebel? Tak pun bebel dalam sms. Suka?


.:. By .:.

16 comments:

SheLLy said...

nk bebel² bila lik umh...silalah bebel time weekend ke..time lpas ofis hour..harap maaf..mandi n tdo lai sodapp d layan...

Bai said...

sheLLy : tu la time opis hour sangat2 minta maaf. ko bebel la sorang kan? tak kuasa nak mendengar.

.::WaNiE::. said...

Tak penah pulak jadi gini hihihi

tp tak suke tgv sbb xdek couple seat hahhahaha

Bai said...

WaNiE : huhuhu nasib aku agak malang..

cait nak kepit ngan labu la tu :P

Espresso Guy said...

bebel... nape beb?

INTANKUTERPILIH said...

alahi ciannya...dahla tak dapat tgk wayang, balik kene bebel lak...aku tak suka...

Bai said...

Espresso Guy : isu rumahtangga. malas aku nak cerita.

Bai said...

INTANKUTERPILIH : huhuhu tau takpe. bebel tu yang malas nak dgr

Espresso Guy said...

owh... hehe... kalau isu rumahtangga xpelah... kalau perlu bantuan let me know... =)

next time beli je online thru epayment... jgnkn kata smpi 5minit b4 movie time, on time pn tarak hal... sorry laa aku still favor GSC since dia ada byk THX halls...

fabulous.farah said...

tak sooooka. kalau aku pon aku terus tdo

Bai said...

Espresso Guy : biasalah perempuan-perempuan.

Erm... epayment? guna credit card? aku non ado...

Bai said...

f.f : huhuhu lagi enak!

Espresso Guy said...

Maybank2u pn bleh =)

Bai said...

Espresso Guy : buta IT..gagagaga ^_^

Anonymous said...

cant blame others...well maybe it's ur own fault too, no? think think think

Bai said...

Anonymous : Do you comment on wrong entry??