Nak cerita tak lalu lagi sebab letih. My sister ajak pergi Mid Val pun tak lalu nak pergi. Baik rehat kuruskan badan. Hahaha. Takde maknanya. Sure pasni badan naik. Pasni dah tak ada netball ok!
Dah malas nak merapu. Jom layan apa aku masak untuk lunch hari ni. Rajin tahap orang nak kahwin, orang tua cakap. Haha.
Ni bukan ayam goreng kunyit. Aku pun tatau apa nama dia. Hihihi. Ayam goreng cili api hijau kot. Lauk ni selalu aku makan kat Upten, UNITEN. Time aku belajar dulu. Salah satu lauk fav. So, skang aku dah habis belajar, aku try sendiri. Jadikkk! Maka selalulah aku masak lauk ni. Makan dengan nasi panas, menjadikkkk wooo selera dia!
Ni sape tak kenal kan? Ikan masak kicap. Tapi ni resipi mak la. Kalau sahur suka suruh mak masak lauk ni. Baru ada selera nak sahur ;).
.:. By .:.
10 comments:
aku merinduiii muu <---ni laggu okee
adakah kedai itu bernama "Tropic"???..lebey kurg cmnie bunyinya....coz aku mmg suka masakan d sinie...
Fara : cait ingat betol2
SheLLy : ye kot. aku pun dah lupa nama dia.
sedapkan? dia paling pemes aku rasa
aah..dia yg plg femes...masakan dia mmg best2..x dpt lupa...
wah..kerabu mangga pekasam?masin..masam..mcm sdp..
wah..memang rajin u..sampai 3 lauk. dan ikan pekasam itu sungguh *meleleh air liur*
SheLLy : tu la pasal. aku pun. lagi satu kerabu perut dia. waduh!
Madi : sedap kan? ngan nasi panas. mengancam!
f.f : alamak jangan kempunan sudah :D
Post a Comment